Hvis du ikke kan betale din gæld

Kontakt os, hvis du har problemer med at betale din gæld.

Du kan søge om at få

 • genberegnet beløbet du afdrager med

  Synes du, at du betaler mere end du har råd til?
  Er du i tvivl, om vi kender alle dine indtægter og udgifter? Det kan have betydning for det beløb, du skal betale af på din gæld. Hvis du sender os din husstands budget, laver vi en ny beregning.

  Læs mere på siden: Få regnet ud, hvad du kan betale

  Har din indkomst eller fradrag ændret sig?
  Har du fået mindre i løn, eller et andet fradrag per måned, skal du ringe til os. Så sørger vi for at rette det beløb, som du skal betale af på din gæld.

  Ring til os på 70 15 73 04

 • en afdragsordning

  Har du gæld til det offentlige, som du ikke kan betale på én gang? Så kan du bede os om at vurdere, om du kan få en afdragsordning.

  Læs mere på siden: Afdragsordning

 • udskudt din betaling

  Hvis du i en periode ikke har mulighed for at betale af på din gæld, fx fordi du har mistet dit job, kan du kontakte os. Så vurderer vi, om du kan få henstand - altså få lov til at vente med at betale til et senere tidspunkt.

  Ring til os på 70 15 73 04

 • slettet eller nedsat gæld

  Du kan søge om at få din gæld eftergivet. Det betyder, at hvis du ikke kan betale din gæld, kan du søge om at få den slettet eller få nedsat beløbet.

  Læs mere om, hvornår du kan få nedsat eller slettet din gæld, på siden: Du kan søge om eftergivelse

Fuldmagt

Har du brug for, at en anden person må handle på dine vegne, skal du lave en fuldmagt. Du er velkommen til at benytte vores fuldmagtsblanket. Den finder du på siden Fuldmagt.

Afskrivning af gæld