Send et budget og få regnet ud, hvad du kan betale

Betaler du eller skal du til at betale af på din gæld hver måned med en afdragsordning? Trækker vi en del af din løn til at betale af på din gæld? Og mener du, at vi ikke kender alle dine udgifter?

Hvis du sender dit budget til os, kan du få en ny beregning af, hvad du har råd til at betale. Vi kan afvise at lave en ny beregning, hvis den ikke vil ændre på, hvor meget du kan betale.

En ny beregning kan betyde, at du skal betale mere, mindre eller ingenting af på din gæld. Læs mere om, hvornår du skal betale mere på siden Få regnet ud, hvad du kan betale.

Budgettet gælder for hele din husstand

Du skal udfylde budgettet for hele din husstand. Hvis du har en samlever eller børn, skal vi derfor også have oplysninger om dem.

Du behøver ikke oplyse dine faste udgifter til fx mad og tøj, da du skal betale udgifterne af det rådighedsbeløb, vi beregner.

Send dit budget digitalt

Du skal bruge blanketten for at få regnet ud, hvad du har råd til at betale. Du får undervejs i blanketten vejledning om, hvordan du skal udfylde og dokumentere felterne.

Digital blanket 51.054

Hvis du fx ønsker at sende blanketten med fysisk post, kan du udfylde den i PDF-udgaven. Hent blanketten ned på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Husk at gemme ændringer undervejs, så du sikrer dig, at dine oplysninger ikke forsvinder. Du finder en vejledning til at udfylde budgettet i starten af blanketten.

Hent blanket 51.054 Budgetskema til Gældsstyrelsen (pdf)