Gå til sidens indhold

50 nye stillinger til Gældsstyrelsen i Middelfart

Gældsstyrelsen i Middelfart styrker inddrivelsen af gælden til det offentlige. Derfor kan Middelfart Kommune se frem til 50 nye arbejdspladser.

Er du ledig eller ønsker at skifte job, så er der god grund til at tjekke jobopslag i dag. Gældsstyrelsen i Middelfart har slået 50 nye stillinger op, og de nye medarbejdere søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. Fx kan man have en baggrund som kontor- eller revisor-assistent, finansøkonom eller bachelor/kandidat i jura, finans, offentlig administration eller økonomi.

- Vi har først og fremmest fokus på faglighed og menneskelige egenskaber. Når vi arbejder med inddrivelse, står vi ofte over for mennesker, der er havnet i en økonomisk svær situation. Derfor er det vigtigt, at vores kommende medarbejdere er i stand til at etablere en konstruktiv dialog med borgerne baseret på gensidig respekt, tillid og forståelse, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Ulrik Pedersen.

Som nyansat i Gældsstyrelsen kommer du igennem et 3-5 ugers introduktionsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i Gældstyrelsens arbejdsområder herunder bl.a. forvaltnings- og skattelovgivning.

- Det er vigtigt for os, at alle vores nye kolleger får en god start. Det gør vi bl.a. gennem et længere introduktionsforløb, hvor alle nye medarbejdere bliver klædt rigtig godt på til de opgaver, der venter dem, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Ulrik Pedersen.

De nye medarbejdere vil komme til at håndtere mange forskellige opgaver som bl.a. sagsbehandling på inddrivelsesopgaver, retskraftsvurdering af de forskellige krav som Gældsstyrelsen skal inddrive, håndtering af henvendelser via telefon og mail samt bogføring af indbetalinger. Gældsstyrelsen søger både sagsbehandlere, fogeder og specialister i insolvens, der skal veksle mellem at arbejde ved et skrivebord og ud på landevejene.

Fakta om Gældsstyrelsen:
- Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.
- Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige.
- Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet – foruden Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.
- Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere.
- Per 1. august er 229 ansat i Gældstyrelsens afdelinger i Middelfart. Det tal forventes at vokse til 360 med udgangen af 2018.

Hvis man er interesseret i at høre mere om stillingerne, er der åbent hus på Teglgårdsparken 99 i Middelfart den 20. august 2018 fra kl. 16.30-18.30. Se oplysninger om tilmelding til Informationsmøde i stillingsopslagene.

Der er ansøgningsfrist den 26. august, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.