Gå til sidens indhold

30 nye stillinger til Gældsstyrelsen i Randers

Gældsstyrelsen styrker inddrivelsen af gælden til det offentlige. Derfor kan Randers se frem til 30 nye arbejdspladser.

Er du ledig eller ønsker at skifte job, så er der god grund til at tjekke jobopslag i dag. Gældsstyrelsen har slået 30 nye stillinger op som fogeder. De nye medarbejdere søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. Fx kan man have en baggrund på diplom, master eller kandidatniveau indenfor fx offentlig forvaltning og administration, revision eller lignende. Eller man kan have erfaring fra en lignende stilling i et advokatkontor eller den finansielle sektor.

- Selvfølgelig søger vi en stor faglighed, men vi søger også nogle kolleger, som har de rette menneskelige egenskaber. Det er vigtigt, at dialogen med borgerne sker med respekt, tillid og forståelse, for vi arbejder ofte med borgere, som er havnet i en økonomisk svær situation, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Maibrit Brandt.

Som nyansat i Gældsstyrelsen kommer du igennem et 3-5 ugers introduktionsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i Gældstyrelsens arbejdsområder herunder bl.a. forvaltnings- og skattelovgivning.

- Vi insisterer på at give nye medarbejdere en god start på deres nye job. Det betyder, at vi tager godt imod dem, men det betyder også, at vi giver dem et længere introduktionsforløb, så de er klædt på til at varetage en meget vigtigt samfundsopgave, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Maibrit Brandt.

Som foged får du en afvekslende hverdag med arbejde på både kontoret og landevejen. Du skal være omstillingsparat og klar til at møde borgerne i øjenhøjde, så du kan etablere en konstruktiv dialog med gensidig respekt.

Fakta om Gældsstyrelsen:
- Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.
- Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige.
- Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet – foruden Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.
- Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingerne, er der åbent hus på Bredstrupvej 40, 8500 Grenå den 4. september 2018 fra kl. 16.00. Se oplysninger om tilmelding til åbent hus i stillingsopslagene.

Der er ansøgningsfrist den 12. september, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.